Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό που θέλει ο Ράντονιτς και έχει περιθώρια βελτίωσης»

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό που θέλει ο Ράντονιτς και έχει περιθώρια βελτίωσης»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας από την Ρεάλ Μαδρίτης και ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία νέα ομάδα ο Παναθηναϊκός αλλά ήταν αρκετά ανταγωνιστικός. Ίσως και απρόσμενα για τους περισσότερους. Δεν νομίζω ότι πολλοί θα περίμεναν ότι ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είχε καλή άμυνα στο παιχνίδι με την Ρεάλ. Κρατάει τους αντιπάλους χαμηλά. Έχει αυτό που θέλει ο Ράντονιτς, χωρίς να έχει φτάσει εκεί που θέλει και θα είναι ακόμα καλύτερος ο Παναθηναϊκός», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Το “καυτό” θέμα αυτή τη στιγμή είναι το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, όχι το “τεσσάρι”. Είναι σε αυτή τη διαδικασία η ομάδα. Δεν είναι άπραγος ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης για να μπει σε μία τέτοια συζήτηση. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*