Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Πετρίδης: «Θύμισε… κανονικό Παπαπέτρου, έρχεται 12ήμερο φωτιά για Παναθηναϊκό»

Πετρίδης: «Θύμισε… κανονικό Παπαπέτρου, έρχεται 12ήμερο φωτιά για Παναθηναϊκό»

Η επαναφορά του Ιωάννη Παπαπέτρου στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη είναι το καλύτερο νέο για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς τον περιμένουν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παπαπέτρου επέστρεψε και θύμισε έναν… κανονικό Παπαπέτρου. Θέλει ακόμα χρόνο για να είναι στο 100%, αλλά δεν πήρε κιλά, είναι καλά και γεμίζει λίγο το οπλοστάσιο του Πρίφτη, που δεν μπορούσε να συμπληρώσει ούτε δεκάδα. Έρχεται ένα 12ήμερο φωτιά με έξι ματς. Ο Γιόβιτς οριακά θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλει ένα δεκαήμερο. Ο Μποχωρίδης θα προλάβει να επιστρέψει. Δεν αποκλείεται κάποια προσθήκη ενόψει των ελληνικών play-off, αλλά είναι πολύ δύσκολο, λόγω των σφιχτών οικονομικών. Τα ματς με τον Ολυμπιακό έχουν τους δικούς τους κανόνες, θεωρώ ότι θα πλησιάσει το sold out», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι τα μόνα πράγματα που αξίζει να κρατήσει κανείς από το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν αφενός η επιστροφή Παπαπέτρου και αφετέρου η εικόνα του «τριφυλλιού» για σχεδόν 30’.

Παράλληλα, ο Πετρίδης επισήμανε ότι θα μπορούσε ο Πρίφτης να ανοίξει λίγο περισσότερο το rotation, δίνοντας χρόνο για παράδειγμα στον Καββαδά, προκειμένου παράλληλα να ξεκουράσει και μερικούς παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ενώ έκανε ειδική μνεία στην περίπτωση του Παπαγιάννη και την βελτίωση του μέσα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την σταθερά καλή εικόνα του Σαντ Ρος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*