Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός: Ψάχνοντας το πρώτο τρίποντο…

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός: Ψάχνοντας το πρώτο τρίποντο…

Το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξουν ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός στη σημερινή αναμέτρησή τους στους «Ζωσιμάδες», για την 4η αγωνιστική της Super League 1 (19:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Ηπειρώτες προέρχονται από την καλή εμφάνιση στην Ριζούπολη, αλλά την ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, και θεωρούν ότι ο σημερινός αγώνας αποτελεί ευκαιρία για μία νέα αρχή. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους γηπεδούχους, καθώς ο Θανάσης Στάικος δεν υπολογίζει τον τραυματία Ριένστρα και τον ανέτοιμο Λώλη, ενώ νοκ άουτ είναι ο Πέδρο Κόντε που ξεκίνησε αποθεραπεία μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ψάχνουν και εκείνοι την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» έχουν και εκείνοι απουσίες, καθώς είναι τιμωρημένος ο Βινίσιους.

Προϊστορία του ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

Για 11η φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι στους “Ζωσιμάδες” ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός, αφού όλες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννινα σε επίπεδο Super League έχουν γίνει σε αυτό το γήπεδο.

Η πλειοψηφία τους είναι μετά το 2009 και μόλις ένα ήταν νωρίτερα, το 1990-91.

Υπήρξε μια μικρή διακοπή για μια σεζόν και μετά ήρθαν οι διαδοχικές συναντήσεις τους μέχρι και το 2018-19.

Συνολικά έχουν διεξαχθεί δέκα αναμετρήσεις και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει επικρατήσει στις πέντε, δύο έχουν τελειώσει ισόπαλες και ο Λεβαδειακός έχει 2 νίκες.

Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς εκεί δεν υπάρχει γκολ, ή σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο. Οι δύο νίκες του Λεβαδειακού (2014-15 και 2015-16) ήταν χωρίς να δεχθεί τέρμα και με σκορ 4-0 και 1-0 αντίστοιχα. Ακολούθησαν δύο λευκές ισοπαλίες και στην τελευταία τους χρονικά αναμέτρηση ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας, Ροσέρο, Λιάσος, Παμλίδης.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Μεχία, Χαμόντ, Μπελμόντ, Βρακάς, Λούα Λούα, Δούμτσιος.

Διαιτητές

Διαιτητής: Γκάμαρης

Βοηθοί: Φωτόπουλος, Σαμοϊλης

4ος Διαιτητής: Αγγελάκης

VAR: Γκορτσίλας, Απτόσογλου

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*