Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Παραμένουν εκτός πλάνων αυτή την στιγμή Κούτρης και Γ. Μασούρας στον Ολυμπιακό

Παραμένουν εκτός πλάνων αυτή την στιγμή Κούτρης και Γ. Μασούρας στον Ολυμπιακό

· Δύο από τους δανεικούς του Ολυμπιακού που έκαναν καλή σεζόν φέτος στο εξωτερικό είναι ο Κούτρης κι ο Γιάννης Μασούρας.

· Ο Λεονάρντο, που τον Ιούλη γίνεται 26 ετών, άργησε να συνέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό του και την επέμβαση στους χιαστούς, αλλά όταν πήρε μπρος, από τον Φλεβάρη κι έπειτα, έπαιξε συνεχώς βασικός με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, που πάλεψε ως το τέλος, χωρίς επιτυχία, για την επιστροφή της στην Α΄ κατηγορία της Γερμανίας. Με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού να συμπληρώνει 16 παιχνίδια (ένα στο Κύπελλο) με δύο ασίστ και πολλές καλές εμφανίσεις.

· Ο Μασούρας, που τον Αύγουστο γίνεται 25 ετών, ήταν ο βασικός δεξιός μπακ χαφ της Γκόρνικ Ζάμπρζε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πολωνικού πρωταθλήματος, καταγράφοντας συνολικά 23 συμμετοχές (με μία ασίστ), συν άλλες δύο συμμετοχές στο Κύπελλο. Οι Πολωνοί έπαιζαν με τρεις στην άμυνα κι ο πρώην άσος της Λάρισας έπαιρνε μόνος του όλη την πλευρά, εκμεταλλευόμενη η ομάδα την ταχύτητα του.

· Τώρα, για να πάμε στο…προκείμενο: ο Κούτρης κι ο Μασούρας αυτή την στιγμή είναι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Λεονάρντο αναμένεται να συνεχίσει δανεικός στη γερμανική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο, ο δε Μασούρας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Γκόρνικ για ένα νέο ετήσιο δανεισμό.

· Ο Ολυμπιακός έχει δυνατότητα να σπάσει μέσα στο καλοκαίρι τον δανεισμό του Κούτρη, πληρώνοντας ένα συμβολικό πέναλτι στην Φορτούνα, ύψους 20.000 Ευρώ, όμως ο Μαρτίνς δεν τον έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, παρότι υπάρχει αναζήτηση αριστερού μπακ.

Άσχετο: Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρακολουθήσει απόψε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τον μάνατζερ του Τικίνιο, τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Πόρτο, τον Ντέκο. Αν όλα πάνε καλά με τις πτήσεις του Τικίνιο από την Βραζιλία προς την Πορτογαλία, μπορεί να είναι στον τελικό κι ο ίδιος ο νέος άσος του Ολυμπιακού.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*