Home / Άλλα Σπόρ / Παραδόθηκε στη Σεσβέτε και αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ

Παραδόθηκε στη Σεσβέτε και αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ

Άδοξο ήταν τέλος του ΠΑΟΚ στο EHF European Cup. Οι Θεσσαλονικείς αν και πάλεψαν, γνώρισαν την ήττα με 21-27 από τη Σεσβέτε στη Μίκρα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν κατάφεραν να προκριθούν στους «32» του θεσμού, σαν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι Κροάτες είχαν το +5 από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, όμως οι «ασπρόμαυροι» με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν με +3 (13-10), αφήνοντάς τα όλα ανοιχτά για την ανατροπή. Κάπου εκεί όμως οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι, εκτόξευσαν τη διαφορά και έφτασαν στη νίκη.

Για τον «δικέφαλο του βορρά« ξεχώρισε επιθετικά ο Τάσος Τριανταφυλλίδης με πέντε γκολ, ενώ από την πλευρά των νικητών ο Ιβάν Ντουμέντσιτς πέτυχε επτά τέρματα.

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Μίκρα στις 18:00 για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δούγιας, Ελευθεριάδης 2, Τσαμουρίδης, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου 3, Αποστόλου, Α. Τριανταφυλλίδης 5, Μοισίλοφ, Τσαναξίδης 3, Κουκμίσης 2, Καβουσανάκης 3, Δ. Τριανταφυλλίδης 1, Λαδάκης 1, Τζωρτζίνης, Γιαβασίδης.

MRK Sesvete (Ιβάντιτσα): Πέριτς, Κάπριτς 1, Τόπιτς 2, Ν. Γέλοβτσιτς 1, Τζ. Γέλοβτσιτς, Ραουζάν, Ντούμενσιτς 7, Πούριτς, Χρσάκ 4, Σούκερ 1, Ζάκιτς 1, Γκάβριτς 5, Ζόβακ, Στρκοβιτς 1, Φίνεκ , Λούκασετς 4.

Διαιτητές: Γιόντσεφ- Γιόντσεφ (Βουλγαρία). Δίλεπτα: 4-6, Πέναλτι: 1/3-3/3

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*