Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ-Βόλος: Για το ιδανικό κλείσιμο και την τετράδα

ΠΑΟΚ-Βόλος: Για το ιδανικό κλείσιμο και την τετράδα

Για δεύτερη φορά φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε δύο συνεχόμενες νίκες στη Super League και απόψε στις 21:30 (Novasports Prime & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) φιλοξενεί στην Τούμπα τον Βόλο ψάχνοντας το ιδανικό κλείσιμο πριν τη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να είναι εξαιρετική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου οι Θεσσαλονικείς επιβλήθηκαν 3-0 έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Από την άλλη, οι Βολιώτες επέστρεψαν στις επιτυχίες λυγίζοντας με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε δύο γκολ του Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, παραμένοντας έτσι στην τετράδα και στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό.

Με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι στους δύο βαθμούς, ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη για να πάει στη διακοπή όντας στην τετράδα – και θα γνωρίζει φυσικά τι θα έχει γίνει και νωρίτερα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τους Νάρεϊ, Τσαούση και Λύρατζη, ενώ αντιθέτως επιστρέφουν οι Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκης.

Ο δε Κώστας Μπράτσος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σιέλη και Τσοκάνη.

Οι αποστολές

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Κούρτιτς, Φ. Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α. Ζιβκοβιτς, Ολιβέιρα, Τόμας.

Βόλος: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Π. Φερνάντες, Β. Φερνάντες, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ασλανίδης, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Π. Φερνάντες, Οζέγκοβιτς.

Διαιτητής: Γκάμαρης

Βοηθοί: Κουρομπύλια, Χασάν

4ος: Τσέτσιλας

VAR: Ευαγγέλου, Κωσταράς

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*