Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Αμφότεροι με κεκτημένη ταχύτητα

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Αμφότεροι με κεκτημένη ταχύτητα

Δύο από τις ομάδες που έχουν διαμορφώσει μια καλή ψυχολογία μετά τα πετυχημένα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, αναμετρώνται στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League. Ο λόγος για τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ που διασταυρώνουν σήμερα (22/9) τα ξίφη τους στο Αγρίνιο στις 18:15 (COSMOTE Sport 2 και ραδιοφωνική μετάδοση από bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, παρά το απαιτητικό πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη και μάλιστα κόντρα στους Περιστεριώτες πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο 90’. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον επιθετικό που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, τον Ζεστέντ, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το Περιστέρι, ωστόσο στην αποστολή είναι για πρώτη φορά ο Αποστολάκης.

Η αποστολή: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ σαφώς και συνεχίζει και προβληματίζει με την αγωνιστική του παρουσία, ωστόσο μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα του Αστέρας Τρίπολης, έστω και με το οριακό 1-0 με το πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο σκόρερ και αρχηγός του «Δικεφάλου» δεν θα δώσει, όμως, το «παρών» στο Αγρίνιο, καθώς λόγω τραυματισμού έμεινε στη Θεσσαλονίκη και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα βρει λύσεις εκ των έσω. Απόντες είναι επίσης οι Καγκάβα, Ροντρίγκο Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ίνγκασον.

Η αποστολή:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα , Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ροντρίγκεζ – Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Αντούνες – Φλόρες, Βαρόνε – Μεντόσα, Ντίας, Μόρσεϊ – Βέργος

Πασχαλάκης – Σίντκλεί, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ – Σβαμπ, Κούρτιτς – Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα – Σφιντέρσκι

Διαιτητής: Κουμπαράκης

Α’ βοηθός: Β. Μωϋσιάδης

Β’ βοηθός: Θ. Μωΰσιάδης

4ος: Γρατσάνης

VAR: Φωτιάς

AVAR: Παπαδάκης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*