Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Το πράσινο «όπλο» για την παραμονή Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το πράσινο «όπλο» για την παραμονή Γκατσίνοβιτς

Ο δανεισμός του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και πλέον περνάμε στο επόμενο βήμα. Οι πράσινοι θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στο τριφύλλι. Είναι κάτι που το λέει σε συμπαίκτες του, ωστόσο γνωρίζει ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Χόφενχαιμ και του νέου της προπονητή, Άντρε Μπράιτενραιτερ.

Ο Γκατσίνοβιτς, σε χθεσινές του δηλώσεις, αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις για την αγορά του από τη Χοφενχάιμ, δείχνοντας τις πράσινες προθέσεις.

Το μεγάλο «όπλο» του «τριφυλλιού» δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίζει και στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αυτό μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει. Μην ξεχνάμε ότι η Σερβία θα είναι στο Μουντιάλ τον ερχόμενο Νοέμβριο στα γήπεδα του Κατάρ και ο «Γκάτσι» θέλει να βρεθεί εκεί.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει συμμετοχές με την ομάδα του κι αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που επέλεξε τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο. Υπάρχουν, λοιπόν, πιθανότητες για την παραμονή του Γκατσίνοβιτς, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα πάντα με τη Χόφενχαιμ. Ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στη Γερμανία, θα μιλήσει με τον νέο προπονητή και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*