Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Οι… μεταθέσεις που φέρνουν οι τραυματισμοί και ο Πούχατς

Παναθηναϊκός: Οι… μεταθέσεις που φέρνουν οι τραυματισμοί και ο Πούχατς

Η απώλεια του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς με θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο αλλάζει τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ιωνικό στη Νίκαια (21:30). Ο Σλοβένος προοριζόταν για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού και πλέον παρίσταται ανάγκη να αντικατασταθεί εκ των έσω.

Όλα δείχνουν πως ο Μπερνάρ θα μετατεθεί από τη θέση του επιτελικού μέσου σε αυτή του αριστερού εξτρέμ, ενώ στο κέντρο θα προστεθεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τον Άνταμ Τσέριν να παίρνει πιο δημιουργικό ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Αν ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στη γάμπα, κριθεί πως δεν είναι έτοιμος να παίξει, τότε τη θέση του δίπλα στον Χόρντουρ Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Αχιλλέας Πούγγουρας που έχει αναρρώσει πλήρως από τη γαστρεντερίτιδα.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, εξελίξεις αναμένονται για τον Τιμοτέους Πούχατς. Ο Πολωνός αριστερός μπακ έχει μόλις τρεις εμφανίσεις με την Ουνιόν Βερολίνου, θέλει να αποχωρήσει και η γερμανική ομάδα συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του, που «βολεύει» τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση μετά την απώλεια του Γκάνεα και ο 23χρονος άσος μπορεί όχι απλώς να αποτελέσει ρεζέρβα του Χουάνκαρ, αλλά να αυξήσει τον ανταγωνισμό για τη θέση ή να φέρει τον Ισπανό ακόμη και σε ρόλο εξτρέμ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*