Home / Tennis / Πάει… ΟΑΚΑ ο Τσιτσιπάς: Στο κλειστό το Ελλάδα-Ισημερινός για το Davis Cup στις 4-5 Φεβρουαρίου

Πάει… ΟΑΚΑ ο Τσιτσιπάς: Στο κλειστό το Ελλάδα-Ισημερινός για το Davis Cup στις 4-5 Φεβρουαρίου

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) έκανε μια βαρύνουσα ανακοίνωση την πρώτη μέρα του 2023. Οι αναμετρήσεις της Ελλάδας με τον Ισημερινό για το Davis Cup θα διεξαχθούν 4-5 Φεβρουαρίου στο κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, τον οποίο το ελληνικό κοινό θα έχει μια από τις σπάνιες ευκαιρίες να παρακολουθήσει από κοντά.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν άμεσα μέσω Viva και θα τιμώνται από 10 ως 30 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το 2022 η Ελλάδα νίκησε την Τζαμάικα στην Αθήνα με 3-2 και την Τυνησία με 3-1 στην Τύνιδα, οπότε τώρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην 1η κατηγορία του Davis Cup μετά από 19 χρόνια!

Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:

Η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα του Ισημερινού (ECUADOR), για την άνοδο στο GROUP I του DAVIS CUP, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 4 & 5 Φεβρουαρίου 2023.

Στη συνάντηση θα δώσει το παρόν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής μας θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα ορίστηκαν σε 30€, 20€ και 10€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από την VIVA και από όσα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Καλείται ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον πολύ κρίσιμο αγώνα της

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Το 2023 να είναι πλήρες από ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΕΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

σε όλες και σε όλους!

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*