Home / Ποδόσφαιρο / Γ' Εθνική / Ο… χαμός στη Γ’ Εθνική: Mοναδική άνετη η Κοζάνη, μάχη σε τέσσερις ομίλους!

Ο… χαμός στη Γ’ Εθνική: Mοναδική άνετη η Κοζάνη, μάχη σε τέσσερις ομίλους!

Έχοντας διανύσει, πλέον, παραπάνω από τα δύο τρίτα σε μια σεζόν-αστραπή, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τα μέσα Νοεμβρίου, η μάχη στη Γ’ Εθνική για την άνοδο στη Super League 2 καλά κρατεί και οι εννέα αγωνιστικές, που απομένουν μέχρι το φιλάνε, μοιάζουν αρκετά μεγάλο διάστημα, για να ανατραπούν οι υφιστάμενες ισορροπίες, ως προς το κυνήγι του στόχου της ανόδου.

Εξαίρεση αποτελεί ο δεύτερος όμιλος, όπου λίγο πολύ η Κοζάνη έχει καθαρίσει ήδη την υπόθεση της πρωτιάς στον 2ο όμιλο.

Το sport-fm.gr παρουσιάζει την κατάσταση στους πέντε ομίλους της Γ’ Εθνικής, στη μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου προς τη Super League 2!

1ος όμιλος


Η απώλεια βαθμών του Καμπανιακού (1-1 με τον Βύρωνα Καβάλας) έδωσε νέο ενδιαφέρον, με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου, με τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο του γκρουπ. Στην 3η θέση βρίσκεται η Καβάλα με αγώνα λιγότερο, κάτι, φυσικά, που σημαίνει ότι το μείον πέντε δεν είναι απαγορευτικό, ενώ στη συνέχεια έχει να δώσει σε τέσσερις αγωνιστικές αγώνα στην έδρα της με τον Καμπανιακό. Στο κόλπο, έστω και σε απόσταση επτά βαθμών, αλλά με αγώνα λιγότερο, είναι και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας.

Γ' Εθνική: Η ανάλυση των 5 ομίλων

2ος όμιλος


Σε αυτό το γκρουπ η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει. Μετά από 17 αγωνιστικές και με χαρακτηριστική άνεση, η ΦΣ Κοζάνη είναι πρώτη και καλύτερη με 14 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Η πρωτοπόρος του ομίλου, μετράει 12 νίκες και πέντε ισοπαλίες και με αυτήν τη συγκομιδή δεν έχει κανένα πρόβλημα για την πρωτιά.

Γ' Εθνική: Η ανάλυση των 5 ομίλων

3ος όμιλος


Αναμενόταν λόγω της παρουσίας πολλών σημαντικών ομάδων ένας από τους πλέον περίπλοκους ομίλους και πιο δύσκολος στα προγνωστικά για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ. Ο Τηλυκράτης προηγείται με 37 πόντους, ενώ ακολουθούν Πανελευσινιακός και ΑΟ Υπάτου με 34, αλλά με την υποσημείωση πως η ομάδα του Παπασταμάτη (Ύπατο) έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Η Ελευσίνα σε δύο αγωνιστικές φιλοξενεί τον Τηλυκράτη, ενώ προς το φινάλε το Ύπατο θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό.

Γ' Εθνική: Η ανάλυση των 5 ομίλων

4ος όμιλος


Ο Αιολικός ηττήθηκε από τη Ρόδο, τον έπιασε στη βαθμολογία η ΑΕ Μυκόνου στην κορυφή και ο Πανιώνιος με το διπλό, που σημείωσε αυτή την αγωνιστική, στη Γαστούνη, απέναντι στον τοπικό Αίαντα, ξαναμπήκε στο κόλπο. Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει να υποδεχτεί στην έδρα της τόσο την ΑΕ Μυκόνου όσο και τον Πανιώνιο την τελευταία αγωνιστική. Ο Πανιώνιος όταν μεταφέρθηκε σε αυτόν τον όμιλο ήταν το φαβορί, ο Αιολικός, πάντως, έχει επιδείξει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Ο Πανιώνιος εδώ και δύο αγωνιστικές έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Νίκο Κούστα και τον πάγκο του ανέλαβε ο Περικλής Παπαναγής.

Γ' Εθνική: Η ανάλυση των 5 ομίλων

5ος όμιλος


Η Μαρκό παραμένει αήττητη στο 5ο γκρουπ με οκτώ νίκες και εννέα ισοπαλίες και τώρα πάει να επισκεφθεί την έδρα του ΑΟΑΝ, που πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποτελούσε το φαβορί για την θέση της πρωτιάς. Η Θύελλα, μετά τον εμφατικό πρώτο γύρο, έχασε και στην έδρα της από την πρωτοπόρο. Ο Γιούχτας με 29 βαθμούς αποτελεί την πιο σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο από τις κρητικές ομάδες, ο Φωστήρας βρίσκεται στους 28, ενώ ο Εθνικός, που δείχνει να συνέρχεται μετά από έναν κακό πρώτο γύρο, έχει 26.

Γ' Εθνική: Η ανάλυση των 5 ομίλων

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*