Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Στραματσόνι «έδειξε» τα λάθη και ζήτησε νίκες μέχρι το τέλος

Ο Στραματσόνι «έδειξε» τα λάθη και ζήτησε νίκες μέχρι το τέλος

Στην προπόνηση του ΠΑΟ

Αθήνα
Στον τρόπο που παρατάχθηκε η ομάδα στο Καραϊσκάκη με στόχο να νικήσει τον Ολυμπιακό και στα λάθη που έγιναν ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, στάθηκε ιδιαίτερα στην ομιλία του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι στην προπόνηση της Τρίτης.

Αναλυτικά:

«Είχαμε προετοιμαστεί έτσι ώστε να νικήσουμε το παιχνίδι. Είχαμε σωστή οργάνωση, τον Βιγιαφάνιες, τον Λέτο και τον Μπεργκ στο τελευταίο τρίτο και είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστικότητά σας και την εφαρμογή του πλάνου μας στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τον τρόπο που παίξαμε στο συγκεκριμένο διάστημα, διότι κυριαρχήσαμε με το παιχνίδι μας και έπρεπε να πάμε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ μας 0-1 ή 0-2. Αυτό που έλειψε ήταν ότι έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί στα τελειώματά μας, για να σημειώσουμε κι ένα δεύτερο γκολ και να τους μεταφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη πίεση.

Παρόλα αυτά στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1 αφού όπως όλοι ξέρετε το ποδόσφαιρο επηρεάζεται από φάσεις και οι φάσεις μπορούν να αλλάξουν καθοριστικά την έκβαση ενός αγώνα» είπε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα. Υπήρχαν οι χώροι για να είμαστε πιο απειλητικοί, αλλά δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Κάποια παιδιά που παίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι μας κουράστηκαν ή δέχτηκαν κάποιο χτύπημα (σ.σ. Λέτο, Βιγιαφάνιες), τους δώσαμε ευκαιρίες για να κάνουν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις και μεταφέραμε την πίεση σε εμάς» και μετά αναφέρθηκε στη διαιτησία:

«Από ένα σημείο και μετά ο διαιτητής άρχισε να δίνει με ευκολία πολλά φάουλ έξω από την περιοχή μας, αλλά και πάλι έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί στις διεκδικήσεις μας και με πιο καθαρή σκέψη όταν είχαμε τη μπάλα.

Μέχρι το 87΄ δεν απειληθήκαμε, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ που έπρεπε να αποφύγουμε. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στις στημένες φάσεις και όλοι σας γνωρίζατε καλά τι έπρεπε να κάνετε. Δυστυχώς το πληρώσαμε, διότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.»

Ο Αντρέα Στραματσόνι κατέληξε: «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι διότι χάσαμε χωρίς να το αξίζουμε. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, στον πρόεδρο και στους εαυτούς μας.

Τους κοιτάξαμε στα μάτια, παίξαμε στα ίσια για τη νίκη, παλέψαμε στο γήπεδο και είδατε όλοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε με το πλάνο μας, εμείς είμασταν αυτοί που χάσαμε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες στη διάρκεια του ματς, αλλά κάναμε και δύο ανεπίτρεπτα λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβουμε.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να νικάμε σε κάθε ματς μέχρι το τέλος. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά χωρίς να λέμε πολλά λόγια, αλλά με πράξεις μέσα στο γήπεδο».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*