Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ο Σάντος θα γυρίσει ξανά στην Ελλάδα»

«Ο Σάντος θα γυρίσει ξανά στην Ελλάδα»

Την πεποίθηση ότι ο Φερνάντο Σάντος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να εργαστεί σε κάποιον σύλλογο εξέφρασε ο άμεσος συνεργάτης του Πορτογάλου τεχνικού, Ζορζ Ροζάριο.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Φερνάντο Σάντος στο μέλλον στην Ελλάδα για να εργαστεί σε κάποιον σύλλογο (ίσως και τον ΠΑΟΚ) άφησε ανοιχτό ο στενός του συνεργάτης, Ζορζ Ροζάριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζορζ Ροζάριο στον ArenaFM 89.4

Για την κατάκτηση του Euro από την Πορτογαλία και τους εορτασμούς στη Λισαβόνα: «Φανταστική ατμόσφαιρα στην Πορτογαλία, όλος ο κόσμος είναι ευτυχισμένος. Είναι οι μεγαλύτερες στιγμές του Φερνάντο Σάντος και το χαίρομαι πάρα πολύ, για μένα είναι οικογένεια, είναι σαν τον μεγάλο αδελφό μου. Είμαστε 25 χρόνια μαζί. Οι παίκτες πίστεψαν στον Φερνάντο Σάντος, κρατήσαμε μια εκπληκτική τακτική μέσα στο γήπεδο, σε όλα τα παιχνίδια και αυτό μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης. Για μένα το να παίζει καλά είναι να κερδίζεις. Αν θες να δεις θέαμα, πήγαινε στο θέατρο. Αν παίζεις καλά και χάνεις δεν σε θυμάται κανένας. Το βασικό στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις. Πλέον ο Σάντος θεωρείται ο καλύτερος. Με έπαιρναν πολύ φίλοι από Ελλάδα και μας έδιναν συγχαρητήρια. Και για μένα και για τον Φερνάντο η Ελλάδα είναι δεύτερη πατρίδα μας, το ξέρετε καλό αυτό. Οι Έλληνες είναι σαν αδέλφια για μας».

Για τον Ρονάλντο, τον τραυματισμό του και πόσο επηρέασε αυτό: «Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, σε 2-3 βδομάδες θα είναι εντάξει και θα κάνει κανονικά την προετοιμασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πρόβλημα, φυσικά, είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αλλά το αντιμετωπίσαμε, η Πορτογαλία δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ομάδα και το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν ο Σάντος είχε πρόταση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ το 2014: «Δεν ξέρω δεν μπορώ να σας πω, μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο. Στον Σάντος αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, έχει αγάπη με τον σύλλογο, όπως και με την Ελλάδα. Είναι πολύ πιθανό πάντως να κλείσει την προπονητή του καριέρα στην Ελλάδα».

Για αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Πορτογαλίας ο Σάντος: «Δεν ξέρω αν θα παραμείνει στην Πορτογαλία, το συμβόλαιο του τελείωσε. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πολλές προτάσεις. Τώρα ήρθε η ώρα για διακοπές και για μένα αλλά και για τον κ. Σάντος, θα ξεκουραστούμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*