Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Ο Νίκος Ζιώγαλας αποκάλυψε πώς το «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω» συνδέθηκε με την ΑΕΚ

Ο Νίκος Ζιώγαλας αποκάλυψε πώς το «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω» συνδέθηκε με την ΑΕΚ

Το «Μόνη ξανά δεν θα σ΄ αφήσω» κατάφερε πριν από κάποια χρόνια να συνδεθεί έντονα με την ΑΕΚ και ακόμη και σήμερα το μυαλό των απανταχού ΑΕΚτσήδων όταν ακούνε το συγκεκριμένο τραγούδι πηγαίνει στην αγαπημένη τους ομάδα!

Ο Νίκος Ζιώγαλας μίλησε στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ για την ιστορία του συγκεκριμένου τραγουδιού και του «δεσίματός» του με την «Ένωση».

Μάλιστα, αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη, όταν ανέλαβε την ΠΑΕ σε μία από τις δύσκολες περιόδους της, και την διαφορετική διάσταση που έδωσε στους στίχους για την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, αν και δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ανέφερε πως ένιωσε συγκίνηση ακούγοντας τόσο κόσμο να τραγουδάει το τραγούδι του μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

«Έχασα ένα πολύ αγαπημένο άτομο της οικογένειας και το τραγούδι το έγραψα μετά από χρόνια όταν ένιωσα ότι τον αποχαιρετούσα. Περπατούσα μια μέρα και σηκώνω το τηλέφωνο και ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ξαφνιάστηκα. Λέω τι να θέλει τώρα; Μήπως να με βάλει με τη Βανδή να τραγουδήσω; Δώσαμε ραντεβού και άρχισε να μου διαβάζει τους στίχους του τραγουδιού και να μου εξηγεί πώς συνδέεται με την ΑΕΚ. Κι έτσι πήγαινα κι εγώ στο γήπεδο και έβλεπα να παίζεται το τραγούδι όταν έβγαιναν οι παίκτες» είπε ο Νίκος Ζιώγαλας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*