Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Μπρούμα ξεπέρασε τον Ποντένσε

Ο Μπρούμα ξεπέρασε τον Ποντένσε

Πολύς λόγος είχε γίνει μετά την αποχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό για τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόκληση να παίξει στην Premier League με τη φανέλα της Γουλβς.

Οι Πειραιώτες έψαχναν έναν παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του βραχύσωμου ακραίου, ο οποίος είχε καταφέρει να αγαπηθεί από το «ερυθρόλευκο» κοινό.

Βλέποντας τις φετινές επιδόσεις του Μπρούμα και συγκρίνοντας με εκείνες του Ποντένσε, διαπιστώνει κάποιος πως ο δανεικός από την Αϊντχόφεν ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον συμπατριώτη του στους 6,5 μήνες (για την ακρίβεια 6 μήνες και 24 μέρες) που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο χρόνο του στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε είχε καταφέρει να πετύχει 8 γκολ και να μοιράσει 9 ασίστ σε 41 παιχνίδια, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 3.333′.

Από τη μεριά του, ο Μπρούμα κατάφερε να ξεπεράσει την συγκεκριμένη επίδοση στο ανάλογο διάστημα με τα «ερυθρόλευκα», φτάνοντας χθες τα 9 γκολ (και 5 ασίστ) σε 33 ματς με σαφώς λιγότερο χρόνο συμμετοχής (1.909’)!

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος αν ο Ολυμπιακός πρέπει να διαθέσει τα 6 με 7 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την αγορά του 26χρονου άσου, ο οποίος σβήνει από άποψη στατιστικής μεριάς τις επιδόσεις του… φαντάσματος που υπήρχε με τον Ποντένσε.

Την ίδια στιγμή, ο Μπρούμα ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό του, καθώς στη Γαλατασαράι τη σεζόν 2016/17 είχε πετύχει 11 γκολ (μόνο στο πρωτάθλημα) σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε 9 ασίστ σε 3.116′.

Τώρα στον Ολυμπιακό έχει μπροστά του τέσσερις αγώνες για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 22 Μαΐου, όπου μπορεί και εκεί να βρει μία ευκαιρία να σκοράρει.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*