Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Μπούρχαρντ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με Μπόγκναρ το Άρης-Παναθηναϊκός

Ο Μπούρχαρντ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με Μπόγκναρ το Άρης-Παναθηναϊκός

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα διαιτητεύσει ο Δανός Γιόργκεν Μπούρχαρντ, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικών ομάδων.

Με βοηθούς του τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Αντώνη Σινιοράκη, ενώ διαιτητής VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Γιάκομπ Σούνμπεργκ και τέταρτος ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας.

Το έτερο σημαντικό παιχνίδι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, αντιθέτως θα σφυρίξει ο… γνώριμος μας Ούγγρος Τόμας Μπόγκναρ, ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που είχε δώσει το παρόν και στο φετινό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0, όπως και στο περσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1.

Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος και Αθανάσιος Κόλλιας, τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος και στο VAR ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια.

Στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη και τον Ανδρέα Γκάμαρη στο VAR.

Στα παιχνίδια που θα προηγηθούν χρονικά, το Σάββατο, στο… ντέρμπι παραμονής μεταξύ του Ατρομήτου και του Απόλλωνα Σμύρνης, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Κορέια με τον Μπόγκναρ αυτή τη φορά στο VAR.

Επίσης, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα διαιτητεύσει το ΟΦΗ-Ιωνικός (VAR ο Ευάγγελος Μανούχος), ο Βασίλης Φωτιάς το Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (VAR ο Κωνσταντίνος Περράκης) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Παναιτωλικός-Λαμία (VAR ο Σπυρίδων Ζαμπάλας).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*