Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Κόστιτς ζήτησε να φύγει απ’την Αϊντραχτ – Πρόβλημα για ΑΕΚ και Ζούμπερ, καλό για Ολυμπιακό

Ο Κόστιτς ζήτησε να φύγει απ’την Αϊντραχτ – Πρόβλημα για ΑΕΚ και Ζούμπερ, καλό για Ολυμπιακό

Μια είδηση από τη Γερμανία και την Αϊντραχτ προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα σε δύο ελληνικές ομάδες… Την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στη Γερμανία έγινε γνωστό ότι ο Φίλιπ Κόστιτς, το μεγάλο αστέρι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ζήτησε να φύγει άμεσα από την ομάδα για να πάρει μεταγραφή. Μάλιστα, αρνήθηκε να προπονηθεί, πιέζοντας προς αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης φαίνεται να έχει ήδη πρόταση από τη Λάτσιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Το γεγονός αυτό, δεν αποκλείεται και να περιπλέξει τα πράγματα στην υπόθεση της μεταγραφής του Ζούμπερ στην ΑΕΚ και να εξηγεί κάποιες περιπλοκές που υπήρξαν σήμερα στο θέμα της μεταγραφής αλλά και το ταξίδι των Κονέ και Παπαδημητρίου στην Γερμανία.

Ένας από τους λόγους, αν όχι ο μόνος λόγος, για την παραχώρηση του Ζούμπερ στην ΑΕΚ ήταν η παρουσία του Κόστιτς, καθώς ο Ελβετός δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν από την στιγμή που ο Κόστιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Φρανκφούρτης. Ο Ζούμπερ ανεβαίνει στη λίστα με τους παίκτες και ενδεχομένως να αποτελέσει την πρώτη επιλογή του προπονητή της ομάδας για την 11άδα της.

Η κίνηση της ΑΕΚ να ταξιδέψουν στην Γερμανία οι Κονέ και Παπαδημητρίου δείχνει αντανακλαστικά και βέβαια, η παρουσία τους εκεί θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και στο αποτέλεσμα της μεταγραφικής αυτής υπόθεσης της Ένωσης.

Για τον Ολυμπιακό, φυσικά και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν με την Αϊντραχτ στον όμιλο του Europa League και φυσικά η αποχώρηση του καλύτερου της παίκτη μόνο καλό στοιχείο μπορεί να είναι. Ενδεικτικά, ο Σέρβος είχε πρόπερσι 18 ασίστ και 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και πέρσι 17 ασίστ και 4 γκολ σε 30 ματς στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*