Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Ο Κρίστινσον εξάγει στην Ισλανδία τα ελληνικά κρασιά!

Ο Κρίστινσον εξάγει στην Ισλανδία τα ελληνικά κρασιά!

• Τα φώτα είναι στραμμένα, από τους γκολκίπερ του Ολυμπιακού, στον Ζοζέ Σα, εξαιτίας της επικείμενης μεταγραφής του στη Γουλβς.

• Ο άλλος ξένος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, όμως, ο Κρίστινσον, πρωταγωνίστησε σε ρεπορτάζ που έκανε ισλανδική εφημερίδα. Πρωταγωνίστησε μαζί με την σύζυγό του, Sandra Steinarsdottir! Η Ισλανδή δικηγόρος αποκάλυψε ότι είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την ποιότητα των ελληνικών κρασιών, που μαζί με τον άσο του Ολυμπιακού αποφάσισαν να κάνουν εξαγωγή τους στην Ισλανδία! Μάλιστα θα είναι η αρχή τα κρασιά, αφού σκοπεύουν να κάνουν εξαγωγή κι άλλων ελληνικών προϊόντων στην πατρίδα τους!

• H Σάντρα μίλησε στην ισλανδική εφημερίδα με τα καλύτερα λόγια για τη ζωή του ζεύγους στην Γλυφάδα και γενικά στην Ελλάδα, όπως και για τις καιρικές συνθήκες στην πατρίδα μας, ενώ στο σχετικό δημοσίευμα υπάρχει κι η φωτογραφία που είναι βασική στο κομμάτι μας

Ο Κρίστινσον εξάγει στην Ισλανδία τα ελληνικά κρασιά!

• Κι αφού αναφερόμαστε στους γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο ίδιος ο Σα γνωστοποίησε μέσω των social media ότι η εκλεκτή της καρδιάς του Ράκελ Τζέικομπ δέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε! Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μία κορούλα, την τρίχρονη Μαρία Ελεονόρ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*