Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ: Με απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

ΟΦΗ: Με απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

Με πολλές απουσίες ο ΟΦΗ θα τεθεί αντιμέτωπος του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν χωρίς τους Ντε Γκουζμάν, Σόουζα, Γιαννούλη, Ναμπί, Σακόρ, Μαρινάκη, Βαζ, και Γιάννου που είναι τραυματίες αλλά και τους Μίγγο και Νοικοκυράκη.

Αναλυτικά αναφέρει το δελτίο Τύπου των Κρητικών…

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (2/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (3/1, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Αναφορικά με τους τραυματίες, οι Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν και Φελίπε Σόουζα συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Αντίλ Ναμπί και Σακόρ έκαναν θεραπεία.

Ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Θοδωρής Μίγγος και Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στούρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*