Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ομπράντοβιτς: «Παίζει από τα καλύτερα μπάσκετ στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Ομπράντοβιτς: «Παίζει από τα καλύτερα μπάσκετ στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Σάσα Ομπράντοβιτς ενόψει της αναμέτρησης στο Μονακό (23/3, 22:00).

Ο Σέρβος κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ομάδα του Πειραιά, λέγοντας πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για τη δική του.

«Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει ένα από τα καλύτερα μπάσκετ στην Ευρώπη. Θα είναι μία πολύ ωραία πρόκληση. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα βελτιώνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Εδώ και μερικές εβδομάδες η χημεία της ομάδας έχει βελτιωθεί. Θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και υπομονετικοί, καθώς δεν γίνεται να νικήσουμε την ελληνική ομάδα από το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά θα πρέπει να παίξουμε σε φουλ ταχύτητα και τα 40 λεπτά», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Λέο Βέστερμαν: «Είναι μία τρελή εβδομάδα για εμάς, καθώς έχουμε τέσσερα ματς. Επίσης είναι μία κρίσιμη εβδομάδα που θα κρίνει το υπόλοιπο της σεζόν. Επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*