Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα σε… αλλαγμένο αντίπαλο

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα σε… αλλαγμένο αντίπαλο

Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 18:00 (Cosmote Sports. bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sportfm.gr) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική είδε τον ΠΑΣ να τον σοκάρει στα Γιάννενα. Ο Κώστας Φορτούνης έστειλε τους «ερυθρολεύκους» στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο τερμάτων, με την ομάδα του Στάικου να αντιδράει στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 2-2. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 4η θέση με 26 βαθμούς, στο -2 από τον 3ο ΠΑΟΚ και θέλουν αυτή τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες, ώστε να κλείσουν καλά το έτος. Δεν κατάφεραν την περασμένη εβδομάδα να εκμεταλλευτούν το «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού και να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε ξανά στην αποστολή τον Ουί-Τζο, ενώ εκτός έμειναν οι Σισέ, Μπα, Άβιλα, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπόουλερ, Αμπού Καμαρά, Βατσλίκ για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Κρίστινσον, Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ρέαμπτσουκ, Ντόι, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Μασούρας, Μπιελ, Κασάμι, Ινμπόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Ουί Τζο Χουάνγκ, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Από την άλλη, ο Αστέρας έκανε ριζικές αλλαγές και τη θέση του Ηρακλή Μεταξά στην τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα βρίσκεται πιθανότατα στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο με τον Μεταξά. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο κ. Χωριανόπουλος, επί σειρά ετών βοηθός του Μάντζιου.

Οι Αρκάδες υπολογίζουν σε πέντε επιστροφές αφού αποθεραπεύτηκαν οι Πίτσου, Ριέρα, ενώ επέστρεψαν και οι Καπίγια, Σανταφέ, Κανελλόπουλος που δεν υπολογίζονταν επί… εποχής Μεταξά. Αντιθέτως, εκτός αποστολής βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ιγκλέσιας, Μουνάφο, οι τραυματίες Γκαρθία, Βαλιέντε, Μπενίτο αλλά και ο Σίτο που εξασφάλισε άδεια γιατί γεννάει η σύζυγός του.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Αντζουλάς, Τιλίκα, Καπίγια, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Ντομίνγκεθ, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Κωστέας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Ινμπόμ – Μασούρας, Φορτούνης, Μπιέλ – Ελ Αραμπί.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Χωριανόπουλος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Κανελλόπουλος, Τιλίκα – Μπερτόγλιο, Κρέσπι, Μπαρτόλο, Μπαράλες.

Διαιτητές: Περράκης (Κούλα Χασάν, Φωτόπουλος, 4ος Αγγελάκης, VAR: Παπαδόπουλος, Χριστάκογλου)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*