Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολοκληρώνει το «μπαμ» με Ζούμπερ, «παράθυρο» για Εντσάμ

Ολοκληρώνει το «μπαμ» με Ζούμπερ, «παράθυρο» για Εντσάμ

Μια σπουδαία κίνηση είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ΑΕΚ. Πιθανότατα εντός της ημέρας θα επισφραγιστεί η μετακίνηση του Στίβεν Ζούμπερ στην «Ένωση», καθώς υπάρχει ουσιαστικά ήδη προφορική συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Ελβετό μεσοεπιθετικό. Ο 30χρονος άσος, που μπορεί να παίξει ως αριστερός εξτρέμ και δεκάρι, θα έρθει για έναν χρόνο ως δανεικός με την «Ένωση» να διατηρεί οψιόν αγοράς για ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ.

Το deal για τον Ελβετό διεθνή, που ήταν βασικός στο Euro, επιβεβαιώνεται τόσο από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, όσο κι από αυτά της Γερμανίας. Ο Ζούμπερ ήταν εκτός πλάνων στην ομάδα της Φρανκφούρτης μένοντας εκτός αποστολής στις πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga, ωστόσο έρχεται σε άριστη κατάσταση και σε θέση να βοηθήσει άμεσα.

Την ίδια στιγμή, αυτή δεν αποκλείεται να μην είναι η τελευταία προσθήκη της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», υπάρχει ακόμη παράθυρο ελπίδας για τον Ολιβιέ Εντσάμ. Ο Γάλλος μέσος, που ουσιαστικά είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την «Ένωση» πριν αρκετές εβδομάδες, δεν έχει βρει αυτό που θα ήθελε στην αγορά και η πλευρά του έχει ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης. Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» αν ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση θα το κάνουν με άλλους όρους από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί την προηγούμενη φορά, κάτι που το γνωρίζει και ο πρώην άσος της Σέλτικ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*