Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Οι προσφορές ΚΑΕ Ολυμπιακός και bwin στο φιλικό με το Λαύριο

Οι προσφορές ΚΑΕ Ολυμπιακός και bwin στο φιλικό με το Λαύριο

Την αδιάκοπη προσφορά τους στην μάχη κατά του κορωνοϊού συνέχισαν ΚΑΕ Ολυμπιακός και bwin στο πλαίσιο του προγράμματος «bwin Monday Night Against Covid-19».

Όπως και στα προηγούμενα φιλικά και έτσι και σε αυτό με το Λαύριο που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» μαζί με την κεντρική χορηγό τους, πρόσφεραν επιταγή για τα παιδιά του «Make-A-Wish Greece». Μέσω της δωρεάς που παρέδωσαν για λογαριασμό των δύο πλευρών ο Χασάν Μάρτιν και η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, αγκαλιάστηκε ακόμα περισσότερο ο οργανισμός και υπήρξε η δέσμευση με αγάπη και υπερηφάνεια, να στηρίξουν το έργο του και στο μέλλον!

Υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, της πόλης που είναι ο τόπος καταγωγής του, παρέδωσε για λογαριασμό του Ολυμπιακού και της bwin ο Κώστας Παπανικολάου. Παράλληλα, παραδόθηκαν 3000 μάσκες για την κάλυψη του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, αλλά και υγειονομικό υλικό για το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*