Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Οι Ιταλοί που και σήμερα «περιμέναν» τον Βάτσλικ (!) και το zoom που τον έφερε στον Ολυμπιακό!

Οι Ιταλοί που και σήμερα «περιμέναν» τον Βάτσλικ (!) και το zoom που τον έφερε στον Ολυμπιακό!

Ο Τόμας Βάτσλικ ήρθε λοιπόν πριν λίγη ώρα στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά το πιο ωραίο είναι ότι ακόμη και σήμερα ο ιταλικός Τύπος τον είχε «έτοιμο» για να γίνει παίκτης της Νάπολι!

Η πολύ γνωστή εφημερίδα Κοριέρε είχε τίτλο στο ρεπορτάζ της Νάπολι, ότι «ο Έμερσον κι ο Βάτσλικ θα είναι τα δύο πρώτα δώρα του συλλόγου στο νέο προπονητή της ομάδας, τον Σπαλέτι»!!! Ιδού και το σχετικό λινκ.

H τοπική ιστοσελίδα Napolionline επαναλαμβάνει ότι «ο Βάτσλικ ενδιαφέρει τη Νάπολι» και η Sussidiario γράφει με ερωτηματικό, «ο Βάτσλικ στη Νάπολι;», τονίζοντας και την «εμπλοκή» του Ολυμπιακού.

Τέλος πάντων, ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ είναι στην Αθήνα κι αύριο θα ανακοινωθεί η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να τονίζει στις πρώτες δηλώσεις του ότι πείστηκε για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού μετά από τις συζητήσεις που έκανε με τον Μοντεστό. Κι έτσι είναι τα πράγματα.

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί και σήμερα «περιμέναν» τον Βάτσλικ

Με την πιο καθοριστική συζήτηση τους να λαμβάνει χώρα την περασμένη Δευτέρα, επομένη δηλαδή του φινάλε της Τσεχίας στο ΓΙΟΥΡΟ, με τον Μοντέστο και τον Βάτσλικ να κάνουν…τηλεδιάσκεψη, μέσω zoom παρακαλώ, τον Φρανσουά να του αναλύει όλο το πρότζεκτ του κλαμπ και τον έμπειρο τερματοφύλακα να πείθεται τόσο πολύ, που από την ίδια ημέρα άρχισε να πιέζει τους μάνατζερ του να κάνουν το κουμάντο τους, ώστε να επέλθει συμφωνία με τον Ολυμπιακό κι όχι με τη Νάπολι, παρότι οι Ιταλοί είχαν κάνει καλύτερη οικονομική προσφορά.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο, βέβαια, κι ότι στη Νάπολι θα έπρεπε να ανταγωνιστεί τον Μερέτ, ενώ στον Ολυμπιακό θεωρητικά τουλάχιστον θα πάρει τη φανέλα σπίτι του. Κι ο Βάτσλικ έχει συνηθίσει να παίζει βασικός. Για την ακρίβεια, σε όλη του την (12ετή και πλέον) καριέρα έπαιζε παντού βασικός! Με εξαίρεση την τελευταία σεζόν στη Σεβίλλη, στην οποία έπαιξε σε μόνο οκτώ παιχνίδια. Και για τη νέα σεζόν είναι σαφές ότι θέλει να επιστρέψει στην κανονικότητα του…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*