Home / Ποδόσφαιρο / Οδεύει προς Γιουβέντους ο Πιάνιτς!

Οδεύει προς Γιουβέντους ο Πιάνιτς!

Το ενδεχόμενο να διαπραγματευτεί την πώληση του Πιάνιτς για ένα ποσό μικρότερο της ρήτρας του είναι οι άνθρωποι της Ρόμα, λόγω ενός ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Η Γιουβέντους το φαβορί!

«Θέλουμε ο Πιάνιτς να μείνει μαζί μας, όμως αν κάποιος ενεργοποιήσει τη ρήτρα του δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από την πλευρά μας», είχε πει προ ημερών ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζιμ Παλότα, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Βόσνιου χαφ.

Μπορεί ο πρόεδρος των Ρωμαίων να ξεκαθάρισε λοιπόν πως ο σύλλογος δεν θα μπει σε διαδικασίες διαπραγματεύσεων για την πώληση του Πιάνιτς, η «Gazzetta Dello Sport» όμως κάνει λόγο για ανατροπή των δεδομένων!

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, οι «τζιαλορόσι» είναι πλέον ανοιχτοί σε συζητήσεις, καθώς αν κάποια ομάδα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 38 εκατ. ευρώ, τότε το 15%, ήτοι 5.7 εκατ. ευρώ, θα πάει στον λογαριασμό του διεθνούς άσου και όχι στα ταμεία του συλλόγου.

Η βασική ενδιαφερόμενη, Γιουβέντους, προσφέρει σύμφωνα με δημοσιεύματα 30 εκατ. ευρώ συν έναν ποδοσφαιριστή ως έμψυχο αντάλλαγμα (έχουν ακουστεί τα ονόματα των Σιμόνε Ζάζα, Ρομπέρτο Περέιρα και Κβάντο Ασαμόα), προκειμένου να κάνει δικό της τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

«Εάν έρθει πρόταση θα δούμε», έχει δηλώσει ο Πιάνιτς, ενώ στα μέσα του περασμένου μήνα είχε κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα περί ενεργοποίησης της ρήτρας του από την Γιουβέντους, κάτι που ανάγκασε την Ρόμα να τοποθετηθεί δημόσια.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*