Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ξανά Φεγκουλί για Ολυμπιακό!

Ξανά Φεγκουλί για Ολυμπιακό!

Το όνομα του Σοφιάν Φεγκουλί επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Τουρκίας, που θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από τη Γαλατάσαραϊ!

Ο Αλγερινός εξτρέμ -το όνομα του οποίου «έπαιξε» και πριν από λίγο καιρό στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ- γράφουν στη γειτονική χώρα πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, αλλά και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ (σ.σ.: υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας), τη στιγμή, δε, που οι σχέσεις του 31χρονου με τη διοίκηση της «Γαλατά» φαίνεται πως είναι εξαιρετικά τεταμένες.

Λίγες ημέρες μετά τη «σφαλιάρα» στον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς η Γαλατάσαραϊ ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 στην Ολλανδία, και με τον Φεγκουλί να αγωνίζεται ως αλλαγή για 29 λεπτά, ο ίδιος διέγραψε την τουρκική ομάδα από το βιογραφικό του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media!

Ολυμπιακός: Ξανά Φεγκουλί στο προσκήνιο!

Ολυμπιακός: Ξανά Φεγκουλί στο προσκήνιο!

Και αυτό, έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του…

Ο Φεγκουλί, τονίζουν οι Τούρκοι, φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση, με τον Ολυμπιακό και τη Βαγιαδολίδ να «τσεκάρουν» την περίπτωσή του. Το συμβόλαιο του, ωστόσο, είναι ιδιαιτέρως υψηλό, κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2021/22! Πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της «Γαλατά», με τον Αλγερινό -και για αυτόν τον λόγο- να αναμένεται να αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του…

Να σημειωθεί πως, πέρα από τους Τούρκους, και ο Ιταλός δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter πως ο Φεγκουλί ενδέχεται να φύγει από τη Γαλατάσαραϊ, με τον Ολυμπιακό και τη Βαγιαδολίδ να είναι στην… κόντρα για την απόκτησή του!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*