Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης / Ν.Παπαδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δύσκολα στα playoffs ο Αστέρας-Φαβορί η ΑΕΚ για τον τίτλο»

Ν.Παπαδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δύσκολα στα playoffs ο Αστέρας-Φαβορί η ΑΕΚ για τον τίτλο»

Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Γιώργου Πετρίδη φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, την επομένη της ηρωικής ισοπαλίας των Αρκάδων κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας πορτιέρε αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του στην Stoiximan Super League, τους στόχους που έχει θέσει το Αρκαδικό σύνολο αλλά και την αλλαγή που έχει επιφέρει η έλευση του Άκη Μάντζιου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Για το αν είναι εφικτός ο στόχος της εξάδας αλλά και το τι έφερε τον Αστέρα σε αυτήν τη βαθμολογική θέση ανέφερε ότι: «Η αλήθεια είναι πως ο στόχος της εξάδας δεν είναι εφικτός καθώς ο Βόλος έχει ξεφύγει αρκετά και η βαθμολογική διαφορά δεν μας επιτρέπει να ελπίζουμε για την είσοδο μας στα playoffs. Όσο για τις βαθμολογικές απώλειες με τις ομάδες χαμηλής δυναμικότητας μπορούν να γίνοντας αναλύσεις επί αναλύσεων. Δεν δείξαμε την απαιτούμενη ετοιμότητα και κυρίως όταν οι αντίπαλοι μας έπαιζαν σφιχτά και είχαμε να αντιμετωπίσουμε κλειστές άμυνες. Δυστυχώς είχαμε και μεγάλο πρόβλημα στο να σκοράρουμε παρότι παράγουμε αρκετές ευκαιρίες».

Για το τι έχει αλλάξει με την έλευση του Άκη Μάντζιου στην Τρίπολη αλλά και για το μέλλον του Αστέρα: «H αλήθεια είναι ότι χωρίς να θέλω να μειώσω τη δουλειά του κ. Μεταξά, ότι ο κ. Μάντζιος μας έχει αλλάξει την νοοτροπία. Έχουμε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, εναλλακτικό ρυθμό προπονήσεων και η ομάδα όπως φαίνεται τρέχει περισσότερο. Το μέλλον του Αστέρα πιστεύω ότι είναι ευοίωνο καθώς πάντοτε στόχος του συλλόγου είναι να παράγει νέους παίκτες όπως έχει κάνει κάθε χρόνο. Δουλεύουμε σαν ρολόι και θεωρώ ότι μετά από τo big-5 είμαστε η πιο οργανωμένη ομάδα στην Ελλάδα».

Eρωτηθείς για την εξέλιξη που έχει πάρει το φετινό πρωτάθλημα υπογράμμισε: «Noμίζω ότι όλα θα κριθούν στα playoffs. Βλέπουμε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και δεν χάνει βαθμούς και αν το κάνει και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ θα γίνει το μεγάλο φαβορί. Επίσης υπάρχει και ο Παναθηναϊκός ο οποίος ξεκίνησε με ένα μικρό ντεφορμάρισμα στον δεύτερο γύρο, ωστόσο έβγαλε χαρακτήρα και πήρε σημαντική νίκη στην έδρα του Άρη. Παρόλα αυτά η προσωπική μου άποψη είναι ότι η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί καθώς αν συνυπολογίσουμε και τη δυναμική που της προσδίδει το νέο γήπεδο».

Kλείνοντας ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην ηρωική ισοπαλία που απέσπασε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ με τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις τονίζοντας ότι: «Δεν προλαβαίνεις να πιστέψεις τι συμβαίνει στο γήπεδο επειδή γίνονται όλα πολύ γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι ως οφείλαμε δεν τα παρατήσαμε όμως για να πω την αλήθεια δεν πίστεψα ότι θα πάρει αυτήν την τροπή το ματς. Αν όμως δεν πιστεύεις έστω και λίγο στην ανατροπή μπορεί να βρεθείς να χάνεις με τρία και με τέσσερα γκολ διαφορά. Εμείς το πιστέψαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε έστω και στο τέλος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*