Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Όταν μια ομάδα νικά πολλές φορές στο τέλος δεν είναι τύχη, αλλά νοοτροπία»

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Όταν μια ομάδα νικά πολλές φορές στο τέλος δεν είναι τύχη, αλλά νοοτροπία»

Στην ικανότητα του Παναθηναϊκού να επικρατεί και στο τέλος των αναμετρήσεων στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης επ’ αφορμής του «διπλού» (0-1) της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα Γιάννενα, τονίζοντας ότι αυτό δεν συνιστά τυχαίο γεγονός, αλλά αντίθετα αποτελεί δείγμα νοοτροπίας που έχουν οι «πράσινοι».

«Το ότι μια ομάδα μπορεί να κερδίζει στα τελευταία λεπτά -όταν το κάνει πολλές φορές- δεν είναι τύχη, είναι νοοτροπία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος στην εκπομπή του, «Monday FC», στη NOVA.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- ενώ στάθηκε στο πέναλτι που πήρε το «τριφύλλι» απορώντας για το ότι ο Πέτρος Τσαγκαράκης θεώρησε αρχικά ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει κάνει θέατρο.

«Έβγαλε πολλές φάσεις και αρκετούς συνδυασμούς στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Είχε ως καλύτερο παίκτη τον Βαγιαννίδη. Οι περισσότερες καλές επιθέσεις ή ευκαιρίες του Παναθηναϊκού ξεκινούσαν απ’ αυτόν ή είχε συμμετοχή σ’ αυτές. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΣ, ο οποίος προσπαθούσε να βγει μπροστά, αλλά δεν μπορούσε. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Δεν έκανε θέατρο ο Κουρμπέλης. Γιατί να κάνει ενώ υπάρχει VAR; Τέτοια δύναμη κλωτσιάς σε πέναλτι είναι πολύ σπάνιο να δούμε. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που του είπε ο διαιτητής ότι έκανε θέατρο. Εάν έχουμε απαιτήσεις από τους διαιτητές, θα έπρεπε να το έχει σφυρίξει και χωρίς το VAR», επεσήμανε ο Ντέμης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*