Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νκολογιάννης: «Στην κόκκινη του Πούγγουρα φάνηκε το πρόβλημα όλης της σεζόν»

Νκολογιάννης: «Στην κόκκινη του Πούγγουρα φάνηκε το πρόβλημα όλης της σεζόν»

Μια… απ’ τα ίδια ήταν, σε γενικές γραμμές, η… ψυχοφθόρα εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη χθες, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ψυχοφθόρα διαδικασία αυτά τα παιχνίδια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για όποιον αντέχει να τα βλέπει. Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, με τις γραμμές πιο ψηλά, τον Μακέντα κοντά στον Καρλίτος και τον Σανκαρέ να παίρνει την πρώτη μπάλα, μετά δεν είδαμε κάτι. Θύμισε τον Παναθηναϊκό του Μπόλονι, έμεινε και με 10 παίκτες. Αν δεν ήταν ο Διούδης θα έχανε, ή αν το έβαζε ο Χατζηγιοβάνης ίσως κέρδιζε», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στην κόκκινη του Πούγγουρα φάνηκε το τεράστιο πρόβλημα που έχει το «τριφύλλι», με την ατιμωρησία, την έλλειψη οργάνωσης και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούν οι παίκτες, κάτι που ισχύει όλη την χρονιά.

Επίσης, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι στον αγωνιστικό χώρο δείχνουν ότι είναι μέτριοι ποδοσφαιριστές και πως για να φανούν θα πρέπει να υπάρχει διοίκηση που βάζει κανόνες κι ένας προπονητής που θα τους εμπνέει.

Ακούστε το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*