Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Υπάρχει κινητικότητα για μεταγραφή, αλλά ο Γιοβάνοβιτς τους περνάει από… κόσκινο»

Νικολογιάννης: «Υπάρχει κινητικότητα για μεταγραφή, αλλά ο Γιοβάνοβιτς τους περνάει από… κόσκινο»

Άμεση ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού, χωρίς να είναι βέβαιο ότι αυτή θα αφορά σε κεντρικό αμυντικό ή σε μέσο, προέβλεψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είμαστε σε μια φάση όπου αναμένεται να γίνει άλλη μια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια κινητικότητα. Μπορεί να είναι χαφ, μπορεί και στόπερ, δεν είναι σίγουρο. Και πριν από καιρό υπήρξε κινητικότητα αλλά δεν προχώρησε κάτι, λόγω των όσων έμαθε ο προπονητής. Ο Γιοβάνοβιτς τους περνάει από… κόσκινο και αργεί να καταλήξει στην επιλογή του. Υπάρχει γκρίνια για τις μεταγραφές, αλλά είναι ξεκάθαρα θέμα προπονητή και για αυτό δεν έχει προχωρήσει άλλη κίνηση, πλην του Κώτσιρα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το ότι δεν ακούγεται κάτι για την επίθεση του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως θα έρθει κάποιος μόνο αν πουληθεί ένας εκ των Καρλίτος-Μακέντα, με πιθανότερο τον πρώτο αλλά θα αργήσει να συμβεί αυτό, πιθανότατα.

Αναφορικά με το μέλλον του Σανκαρέ, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως αυτό θα είναι εκτός Ελλάδας αφού «περιπατητές δεν έχουν θέση στην ομάδα με Γιοβάνοβιτς».

Τέλος, για τον Χατζηγιοβάνη επισήμανε ότι αν η Αλτάι επανέλθει με επίσημη πρόταση που να καλύπτει τον Παναθηναϊκό, δηλαδή στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, τότε μπορεί και να φύγει αλλά τώρα δεν τίθεται θέμα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*