Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό έχουν το αποτέλεσμα πάνω από όλα»

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό έχουν το αποτέλεσμα πάνω από όλα»

Την εξήγηση της εικόνας του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Λεβαδειακό, που είναι άμεσα συνδεδεμένη μς τους υψηλότερους φετινούς στόχους και τον πρωταθλητισμό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης…

«Θέμα χαλαρότητας δεν υπήρξε με τον Λεβαδειακό. Αυτό που μπορώ να μεταφέρω είναι ότι, επειδή ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια μπήκε σε διαδικασία πρωταθλητισμού, έχουν οι παίκτες στο μυαλό τους κάποιες στιγμές το αποτέλεσμα πάνω από όλα. Αν κάτι δεν τους πάει καλά ή βλέπουν ότι χάνουν τον έλεγχο του αγώνα, όπως με τον Λεβαδειακό, προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να το διορθώσουν. Δεν τους βγήκε και για αυτό φάνηκε ότι ήθελαν να είναι πιο προσεκτικοί πίσω, δεν πήραν το παραμικρό ρίσκο. Όταν μπήκε ο Ρούμπεν, άλλαξε η κατάσταση. Δεν έδωσε οδηγία ο Γιοβάνοβιτς παίξτε άμυνα, έγινε μέσα από το παιχνίδι. Δεν είναι απλό πράγμα ο πρωταθλητισμός, έχουν μπολιαστεί φέτος όλοι στην ομάδα να το κυνηγήσουν και μπορεί σε κάποια παιχνίδια να παίξουν για το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η Λεωφόρος θα έχει πολύ κόσμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό επισήμανε πως από σήμερα θα αρχίσει η προετοιμασία των «πράσινων» και θα μάθουμε περισσότερα για την διαθεσιμότητα ΧΟυάνκαρ, Μπερνάρ και Σένκεφελντ.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*