Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Σημαντικό το 3Χ3, δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός χτίζει χαρακτήρα»

Νικολογιάννης: «Σημαντικό το 3Χ3, δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός χτίζει χαρακτήρα»

Ο Παναθηναϊκός δε ήταν το ίδιο πειστικός, χθες στη Λεωφόρο, αλλά πήρε το «τρίποντο» που μετράει περισσότερο στην παρούσα φάση και δείχνει ότι αποκτάει «μέταλλο δεν στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Έφτασε σε μια τρίτη νίκη χθες ο Παναθηναϊκός, όχι με τον πειστικό τρόπο που το είχε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Υπάρχουν προσδοκίες, η ομάδα έχει κάνει κάποιες ποιοτικές προσθήκες με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό. Όταν έχεις κάνει το 3Χ3 σημαίνει ότι αρχίζεις να χτίζεις χαρακτήρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα για εμένα, να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια που θεωρούνται εύκολα. Ο προπονητής μπορεί να παρέμβει το λιγότερο, ενώ πρέπει να πείσει τους παίκτες ότι χρειάζεται να παίξουν, σε αντίθεση με τα ντέρμπι. Δεν υπάρχει το παραμικρό για τα μεταγραφικά, υπάρχει μια καθυστέρηση, αλλά έχουμε άλλες δύο εβδομάδες. Μέσα στην εβδομάδα ίσως έχουμε κάτι νεότερο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο ότι ο Βέρμπιτς… άνοιξε λογαριασμό χθες, αλλά και πως οι «πράσινοι» παίρνουν πράγματα από όλες τις μεταγραφές τους σε αυτό το ξεκίνημα.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε και την επιπολαιότητα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά και το «νεκρό» διάστημά του στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ενώ έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Ρούμπεν, τονίζοντας πως δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί όπως και ο Χουάνκαρ, κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό ματς του «τριφυλλιού».

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*