Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού να βρει καλύτερους από αυτούς που είχε»

Νικολογιάννης: «Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού να βρει καλύτερους από αυτούς που είχε»

Την ανάγκη για αναβάθμιση του ρόστερ του Παναθηναϊκού αλλά και την διαφορά των περιπτώσεων του Χουάνκαρ με τον Λούκας Βιγιαφάνιες κατέδειξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, εύκολα ή δύσκολα θα ανανεώσει πιστεύω με τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν που έλεγε άλλωστε και ο ίδιος ο Χουάνκαρ. Αντιθέτως, δεν έχει ξεκαθαρίσει του Βιγιαφάνιες, που είναι σε αναμονή. Προτεραιότητα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας χαφ που να είναι 8 αλλά να μπορεί να παίξει και 10. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει καλύτερους από αυτούς που είχε έως τώρα, για αυτό ψάχνει για ανώτερο του Βιγιαφάνιες για παράδειγμα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στο «τριφύλλι» περιμένουν βαρύ πρόστιμο αλλά δεν αποκλείεται και η τιμωρία της έδρας του, ενώ οποιαδήποτε ποινή είναι εφέσιμη και θα την εκτίσει του χρόνου.

Ενώ αναφέρθηκε και στην εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ.

Ακούστε εδώ τα ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*