Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Πιθανότατα μία ή και δύο μεταγραφές μέχρι την Ολλανδία-Εξελίξεις και στα τηλεοπτικά»

Νικολογιάννης: «Πιθανότατα μία ή και δύο μεταγραφές μέχρι την Ολλανδία-Εξελίξεις και στα τηλεοπτικά»

Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης εν όψει και της αναχώρησης της αποστολής για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του σταθμού, είναι εξαιρετικά πιθανό μέχρι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός να έχει ανακοινώσει μία μεταγραφή, ενώ δεν αποκλείεται και δεύτερη προσθήκη, εφόσον ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις. Η ενίσχυση αναμένεται για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά κι αυτή του κεντρικού χαφ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ζητά περισσότερη ένταση και ενέργεια στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο, εκτός από τις μεταγραφές, σε εξέλιξη είναι και οι διαπραγματεύσεις για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, καθώς το «τριφύλλι» αυτή τη στιγμή δεν έχει δώσει τα χέρια με κάποιον τηλεοπτικό πάροχο.

Διαπραγματεύσεις είναι σαφές ότι υπάρχουν, όλα τα ενδεχόμενα και τα… κανάλια είναι ανοιχτά και σε αυτό το σκέλος αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*