Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Παραδοσιακά δύσκολο το Αγρίνιο για Παναθηναϊκό – Θα ξεβολέψει κάποιον ο Γιοβάνοβιτς»

Νικολογιάννης: «Παραδοσιακά δύσκολο το Αγρίνιο για Παναθηναϊκό – Θα ξεβολέψει κάποιον ο Γιοβάνοβιτς»

Η απώλεια του Παλάσιος αναγκάζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προβεί σε… αλχημείες και κάνει το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο του Παναθηναϊκού για νίκη επί του Παναιτωλικού δυσκολότερο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο παραδοσιακά για τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο. Τα τελευταία χρόνια χάνει ή φέρνει ισοπαλίες και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με την απουσία του Παλάσιος. Ήταν καθοριστικός στις εκτός έδρας νίκες του Παναθηναϊκού και η απουσία του είναι πάρα πολύ σημαντική. Κλασικό εξτρέμ που να μπορεί να παίξει δεξιά, δεν έχει ο Γιοβάνοβιτς, άρα θα αναγκαστεί να… ξεβολέψει κάποιον αν πάρει στην προφανή λύση και φέρει ένα χαφ από τον πάγκο, βάζοντας Μπερνάρ δεξιά, Βέρμπιτς αριστερά και Σπόραρ στην κορυφή», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει στους «πράσινους» αλλά και την επικείμενη ενίσχυση τους, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε χαρακτηριστικά: «Θέλει παραπάνω από δύο μεταγραφές, πρέπει να πάρει δεδομένα έναν δεξιό εξτρέμ, αντί του Αϊτόρ, θέλει έναν χαφ που να μπορεί να παίξει τον ρόλο του Μπερνάρ και από εκεί και πέρα έναν σέντερ φορ. Στόχος είναι να μην πάμε 31 Γενάρη για να γίνουν οι μεταγραφές, ήδη έχει γίνει σκάουτινγκ».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σχολίασε και την πολύ καλή εμφάνιση της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού χθες, που κέρδισε με το ευρύ 5-2 τον Απόλλων Λάρισας.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*