Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Δεν είναι όλοι για πέταμα, καμία απόφαση για μεταγραφή ακόμα»

Νικολογιάννης: «Δεν είναι όλοι για πέταμα, καμία απόφαση για μεταγραφή ακόμα»

«Ναι μεν, αλλά…» σε ό,τι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα πιστεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικοογιάννης…

«Ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα από πέρυσι. Θα πρέπει να θεωρούμε ότι δεν θα υπάρξει θέμα με τον Μακέντα. Αν το καταλάβει αυτό ο ίδιος, πριν την προετοιμασία, θα είναι καλύτερα και ψυχολογικά. Ανάμεσα σε Μακέντα και Καρλίτος, του κάνει καλύτερα ο Ιταλός. Το ίδιο και ο Χουάνκαρ. Και με τον Βιγιαφάνιες ισχύει αυτό. Τον προορίζει περισσότερο για χαφ και λιγότερο για εξτρέμ. Δεν θεωρεί ότι είναι όλοι οι παίκτες για πέταμα, έχει ελλείψεις το ρόστερ, θα γίνουν 4-5 μεταγραφές για παίκτες βασικούς αλλά, υπάρχουν και παίκτες με ποιότητα», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν υπάρχει στο «τριφύλλι» κάποια απόφαση «πάμε να πάρουμε τον τάδε παίκτη», παρά τα καθημερινά δημοσιεύματα από το εξωτερικό, περί προτάσεων και επαφών!

Ενώ για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως είναι ένα βήμα, αλλά το κύριο ζητούμενο είναι η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που πάει για Ιούλιο ή Σεπτέμβριο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*