Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Αλλαγή νοοτροπίας με υπογραφή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό»

Νικολογιάννης: «Αλλαγή νοοτροπίας με υπογραφή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό»

Φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρει η αλλαγμένη προς το πολύ καλύτερο εικόνα ου Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πλέι οφ τα οποία τον πάνε όχι ένα, αλλά δύο βήματα παραπάνω από την κανονική διάρκεια. Έχει ανταποκριθεί στην πίεση και το πιο σημαντικό για εμένα είναι η αλλαγή νοοτροπίας που πέρασε με υπογραφή Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και δεν κάνει τα εύκολα λάθη. Έχει χαρακτήρα νικητή και πάει να κερδίσει ακόμα και στο Καραϊσκάκης. Έχει αυτοπεποίθηση και αυτό βγάζουν οι παίκτες. Θα μπορούσε να βγει Ευρώπη παίζοντας και ένα μέτριο ποδόσφαιρο. Στόχος είναι να συνεχιστεί», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα μείνει στο «τριφύλλι» και ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις, αφού ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι αξία για τον Σέρβο τεχνικό θα έχει να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa Conference League τη νέα χρονιά.

Ενώ επισήμανε πως οι «πράσινοι» θα αρχίσουν προετοιμασία 15 με 17 Ιουνίου, πηγαίνοντας στο εξωτερικό γύρω στις 23 του μήνα για το βασικό στάδιο, ενώ θα γυρίσουν περίπου στις 10 Ιουλίου.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*