Home / Μπάσκετ / NBA / Νικολαΐδης: «Θα πόνταρα στον Παναθηναϊκό για 3η θέση-Έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ»

Νικολαΐδης: «Θα πόνταρα στον Παναθηναϊκό για 3η θέση-Έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ»

Φαβορί για την τρίτη θέση στα playoffs «βλέπει» τον Παναθηναϊκό ο Ντέμης Νικολαΐδης όπως ανέφερε στην εκπομπή του στη Nova.

«Βάσει απόδοσης θα πόνταρα στον Παναθηναϊκό για την τρίτη θέση. Τον έπνιξε τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν εντυπωσιακός και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προβλημάτισε πολύ τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πίστεψε στο πλάνο και τη δουλειά του Γιοβάνοβιτς ακόμη και στις ήττες και τώρα του βγαίνει», τόνισε.

Σχολιάζοντας το 1-1 μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα ο παλαίμαχος επιθετικός ανέφερε: «Έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ, ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ προσπαθεί να φτιαχτεί λίγο, ειδικά στην άμυνα. Αλλά τώρα πληρώνει προσωπικά λάθη παικτών που γίνονται γκολ και, ταυτόχρονα, δεν πετυχαίνει τα γκολ που έπρεπε να πετύχει. Γίνονται ταυτόχρονα αυτά. Δεν υπήρχε ηρεμία στους παίκτες. Είδα κάρτες για διαμαρτυρία, δείχνει νευρικότητα η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές απουσίες. Αν έβλεπες τον πάγκο θα νόμιζες ότι εκεί είναι η ενδεκάδα. Είχε πάρα πολλά ματς… Ήταν ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου έχει κάνει τρομερή διαχείριση στο ρόστερ. Έμπαιναν από τον πάγκο παίκτες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ματς. Η ΑΕΚ δεν το είχε αυτό. Ήταν εκνευριστικός ο διαιτητής. Μάλλον εκνευρίστηκε γιατί οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν νευρικοί και διαμαρτύρονταν συνεχώς. Αυτό σκέφτηκα εγώ. Μετά νομίζω κόλλησε».

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, είπε: «Δεν ήταν σε επίπεδο θεάματος ο καλύτερος. Όταν παίρνεις τόσο εύκολα το πρωτάθλημα, μπορείς να ρίξεις τις μηχανές, γίνεται καμιά φορά αυτό. Έχεις υποχρέωση, όταν έρχεται ο άλλος στο γήπεδο, πρέπει να παίζεις. Είναι ευχαριστημένος ο Μαρτίνς; Δε νομίζω. Δεν ξέρω τι φταίει εκεί».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*