Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολαΐδης για ΑΕΚ: «Πρώτη φορά είχε τέτοια ανάπτυξη»

Νικολαΐδης για ΑΕΚ: «Πρώτη φορά είχε τέτοια ανάπτυξη»

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, όπου η «Ένωση» επικράτησε με 3-0, σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στη χθεσινή του εκπομπή στο Novasports.

«Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε γκολ να κρίνεται με πάνω από ένα γολ στα πλέι-οφ», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής, ενώ σχολίασε:

«Τι διαφορά είδα στην ΑΕΚ σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Γέμιζε την περιοχή πιο καλά, πατούσε ο Μάνταλος και ο Κριχόβιακ, αφού έπαιζε πάλι χωρίς σέντερ φορ. Μετά άλλαξε ο Άμραμπατ με τον Λιβάι που νομίζω ότι έγινε καλύτερη η ΑΕΚ έτσι. Ούτε ο Λιβάι είναι κλασικό σέντερ φορ. Την περιοχή την πατούσαν ο Μάνταλος και ο Κριχόβιακ. Η ΑΕΚ φαινόταν ότι το είχε το ματς.

Έπαιζε αριστερά ο Χατζισαφί, ο οποίος φαινόταν ότι έπαιζε σαν αμυντικό χαφ και βοηθούσε πάρα πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας. Όταν η μπάλα ήταν στα πόδια της ΑΕΚ έπαιζε ως χαφ και βοηθούσε. Δεν ήταν ένας παίκτης πρωταγωνιστής. Και ο Τσούμπερ ήταν καλός και ο Άμραμπατ στο πλάι ήταν καλός.

Λειτούργησε καλά ως σύνολο η ομάδα. Πολλές φορές βγήκε στα πλάγια η μπάλα και πρέπει να το δουν στην ΑΕΚ. Ο Ρότα, ο οποίος έχει πολλά προσόντα, βγαίνει αρκετά και κάνει σέντρα και δεν έχει γίνει σωστή μεταβίβαση της μπάλας. Πρέπει να γίνει καλύτερος στην τελική πάσα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*