Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νεβό: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ποκό, μίλησα με τον Ντρεοσί»

Νεβό: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ποκό, μίλησα με τον Ντρεοσί»

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αντρέ Ποκό έκανε λόγο μέσω δηλώσεών του ο προπονητής της εθνικής Γκαμπόν και συμπατριώτης του 28χρονου αμυντικού μέσου, Πατρίς Νεβό!

Παράλληλα, ο Νεβό αποκάλυψε ότι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων» Πιερ Ντρεοσί για να του δώσει πληροφορίες τον Ποκό, που έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο…

«Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, που είναι φίλος μου. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Αντρέ Μπιγοκό Ποκό. Συζητήσαμε πάνω σε αυτό το θέμα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, του ανέφερα τις δυνατότητες και την προοπτική του ποδοσφαιριστή. Δύο μήνες πριν από το ματς της Γκαμπόν με το Κονγκό, δεν μπορούμε να έχουμε ανενεργούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Γκαμπόν.

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται επί του θέματος: «Το προφίλ του ποδοσφαιριστή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε περαιτέρω επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, Λουί Ντενόλ».

Ο Ποκό έπαιξε φέτος δύο ματς με την φανέλα της Γκέζντεπε, ενώ έχει αγωνιστεί στην καριέρα του στις Μπορντό, Καϊσέρισπορ και Καραμπουκσούρ.

Διαβάστε επίσης:

Παγκάκης: «Στα 3-4 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Σισακό, θέλει πιο έτοιμο από τον Ιμπουλά»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*