Home / Tennis / Ναδάλ: «Ήμουν κοντά στο να ανακοινώσω πως αποσύρομαι – Δεν φοβάμαι τη μέρα που θα αποχωρήσω»

Ναδάλ: «Ήμουν κοντά στο να ανακοινώσω πως αποσύρομαι – Δεν φοβάμαι τη μέρα που θα αποχωρήσω»

Για τη μέρα που θα ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, μίλησε ο θρυλικός Ράφα Ναδάλ, τονίζοντας πως έχει αρκετά πράγματα που απολαμβάνει στη ζωή του και εκτός τένις. Επιπλέον, αποκάλυψε πως έφτασε κοντά στο να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα court, μόλις λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του φετινού Wimbledon.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:



«Κάποιες εβδομάδες πριν, ήμουν κοντά στο να ανακοινώσω πως αποσύρομαι. Τώρα, δεν αισθάνομαι έτσι. Ποτέ δεν φοβόμουν τη μέρα που θα αποχωρήσω. Είμαι χαρούμενος και έχω μια πολύ καλή ζωή και έξω από το τένις, παρά το γεγονός πως το τένις είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου εδώ και 30 χρόνια».

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που απολαμβάνω μακριά από το τένις, οπότε δεν ανησυχώ. Ωστόσο, όταν έρθει η μέρα που θα αποσυρθώ, θα είναι μια μεγάλη αλλαγή και αυτές οι μεγάλες αλλαγές θέλουν χρόνο για να προσαρμοστείς».

«Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να μιλάει συνεχώς για την αποχώρηση σπουδαίων αθλητών, αφού οι αθλητές αυτοί, ακόμα περισσότερο στα πιο δημοφιλή σπορ, γίνονται μέρος της ζωής τους και βρίσκονται στην καθημερινότητά τους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*