Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Νίκησε τον Πανιώνιο και πάει για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Νίκησε τον Πανιώνιο και πάει για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Με άνεση λύγισε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, με σκορ 17-2, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες ήταν καταιγιστικές και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με το εντυπωσιακό 10-0, που… ξέφυγε ακόμα περισσότερο ως το φινάλε.

Πλέον τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη στρέφουν την προσοχή τους στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας κόντρα στη Βουλιαγμένη, την Πέμπτη 13/5, προκειμένου να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση αήττητες και να κρατήσουν το πλεονέκτημα ενόψει τελικών.

Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Χαλανδρίου την Τετάρτη 12/5, στοχεύοντας στη νίκη που θα της δώσει την έκτη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-6, 1-3, 1-4.

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη 1, Πουστινίκοβα, Αποστολίδου, Κούβδου, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού, Ξανθοπούλου, Μήτσου, Βαζαίου.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 2, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου 2, Βασιλική Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου, Τριχά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*