Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νέο (και τελευταίο) ραντεβού ΑΕΛ-Σαλπιγγίδη

Νέο (και τελευταίο) ραντεβού ΑΕΛ-Σαλπιγγίδη

Νέα επαφή αναμένεται να γίνει προσεχώς ανάμεσα στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και την πλευρά της ΑΕΛ ώστε να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του από τους «βυσσινί».

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και η ΑΕΛ πρόκειται να έχουν νέα επαφή προσεχώς με στόχο να οριστικοποιηθεί η προσθήκη του στους «βυσσινί» όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal», ενώ η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη φέρεται να είναι κοντά σε δύο ακόμη παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Οι δύο πλευρές είχαν πολύωρες διαπραγματεύσεις την Τετάρτη και η συζήτηση ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ουσιαστικά έχει επιτευχθεί καταρχήν συμφωνία και προσεχώς αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση ώστε να σημειωθεί οριστική κατάληξη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, που είναι χωρίς ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ΑΕΛ, οι οποίοι στέκονται στο χαρακτήρα του και την πολύ καλή συμπεριφορά που έδειξε.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, τόνισε στη «Goal» ότι προσδοκά σε συνεργασία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και πως τον λόγο έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Επίσης, τόνισε ότι εφόσον τελικά αποκτηθεί ο 34χρονος επιθετικός θα γίνει υπέρβαση στο μπάτζετ.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*