Home / Βόλεϊ / Μόνο κάτοχοι διαρκείας και με προτεραιότητα στο Παναθηναϊκός-Θέτιδα

Μόνο κάτοχοι διαρκείας και με προτεραιότητα στο Παναθηναϊκός-Θέτιδα

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φίλους του ότι δικαίωμα εισόδου στο ματς της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού με την Θέτιδα θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και αυτοί με σειρά προτεραιότητας, εξέδωσε σήμερα ο ΑΟ.



Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων στον αγώνα του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της Volleyleague γυναικών, όπου το «τριφύλλι» φιλοξενεί την Θέτιδα Βούλας.

Ο Σύλλογος ενημερώνει για το ματς της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ότι λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτόκολλων και την απόφαση για παρουσία φιλάθλων που αντιστοιχεί μόλις στο 10% της συνολικής χωρητικότητας των εξεδρών, θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο κάτοχοι διαρκείας, στους οποίους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Καλούνται λοιπόν οι κάτοχοι διαρκείας να στείλουν άμεσα email στο members@pao1908.com με το ονοματεπώνυμο τους, τον αριθμό κάρτας διαρκείας τους και τον ΑΜΚΑ τους και θα ειδοποιηθούν με mail ότι έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγώνα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*