Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπόλονι: «Θα δώσουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι» (video)

Μπόλονι: «Θα δώσουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι» (video)

Έτοιμος να δώσει τη μάχη του απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων», Λάζλο Μπόλονι, στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής

Ο Ρουμάνος προπονητής είπε χαρακτηριστικά: «Τα αποτελέσματα του αντιπάλου μας μιλούν από μόνα τους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια πολιτική και αγωνιστική κατάσταση που του επιτρέπει να μπορεί να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη ζωή πάντα τα πράγματα έτσι είναι. Ο μικρότερος πάντα προσπαθεί να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θέλω να διορθώσω, ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρός. Κατανοώ ότι συγκριτικά με τον αντίπαλο ενδεχομένως να είμαστε σε μια δεύτερη γραμμή, όμως στόχος μας είναι να δώσουμε τη ”μάχη” μας για να φτάσουμε στα ανώτερα επίπεδα του βαθμολογικού πίνακα. Για να προλάβω επόμενη ερώτηση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και σε όλους τους άλλους, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν και να δώσουμε το μάξιμουμ, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιήσει και εμάς και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες μου ξέρουν πώς να παίζουν τέτοιους αγώνες, απέναντι στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Έχουν συναίσθηση της σημασίας αυτών των μονομαχιών και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το παν για να βγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι».

Για τον Σένκεφελντ και τον Διούδη, δε, σημείωσε: «Σχετικά με αυτό θα ήθελα να κάνω μία μικρή διόρθωση. Καταρχήν όταν μιλάμε για τραυματισμούς και τραυματίες για μυϊκούς τραυματισμούς και αυτή είναι η δική μου δουλειά. Και χτυπάω ξύλο, από τότε που ήρθα εγώ δεν έχουμε τέτοια. Έχουμε προβλήματα που θα τα ονόμαζα ατυχήματα».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*