Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπατίστα: «Ζηλεύω, θα ήθελα να παίξω κι εγώ στην ‘Αγια-Σοφιά»

Μπατίστα: «Ζηλεύω, θα ήθελα να παίξω κι εγώ στην ‘Αγια-Σοφιά»

Έχοντας ζήσει ως παίκτης το «Νίκος Γκούμας» και πόση δύναμη έδινε στην ΑΕΚ, ο Ντανιέλ Μπατίστα δείχνει να ανυπομονεί να δει την ομάδα που μεγαλούργησε να επιστρέφει στις… ρίζες της. Σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, που έφτασε μέχρι και την Εθνική ομάδα, δηλώνει πως ζηλεύει όσους θα παίξουν στην «Αγια-Σοφιά» και χαρακτηρίζει στολίδι το νέο γήπεδο.

«Είμαι σίγουρος ότι όταν τελειώσει το γήπεδο θα είναι ένα στολίδι! Αυτό φαίνεται εξάλλου! Θα ήθελα πολύ να παίξω σε ένα τέτοιο γήπεδο! Θα ζηλέψω με την καλή έννοια! Από κει και πέρα όμως πρέπει να μπει και μια ομάδα πολύ δυνατή εκεί για να δώσει μεγάλες χαρές στους ΑΕΚτζήδες! Και βέβαια είναι κρίμα που δεν το πρόλαβε ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζης, ο Στέλιος Σεραφείδης», τόνισε.

Από εκεί και πέρα μίλησε για

-την Ακαδημία και τη δουλειά του: «Θέλω να πιστεύω πως κάνω καλή δουλειά! Έχω αναδείξει στο παρελθόν παίκτες που έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο και εκεί στοχεύω! Έχω 200 παιδιά στην Ακαδημία που είναι στη Λυκόβρυση και θέλω να τους μάθω το ποδόσφαιρο σωστά και αυτοί να συνεχίσουν σε μεγάλες ομάδες, γιατί όχι, έτσι γίνεται…»

-την Κρήτη: «Την ξεχωρίζω! Έχω τους κουμπάρους μου στη Σητεία αλλά έχω κι αγάπη για όλο το νησί! Έχω πάει σε όλες τις μεγάλες πόλεις και έχω περάσει πολύ καλά! Εννοείται πως θα συνεχίσω να έρχομαι στην Κρήτη…»

-τον ΟΦΗ: «Στα χρόνια που έπαιζα ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ του Γκέραρντ ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Θυμάμαι πόσο μεγάλη δυναμική είχε η έδρα του ΟΦΗ και θα πω ότι όποιος εκείνα τα χρόνια κατάφερνε να κάνει διπλό στο Ηράκλειο γινόταν και φαβορί για το πρωτάθλημα! Ήταν όμως πολύ δύσκολο! Χαίρομαι που ο ΟΦΗ έχει κάνει μια νέα αρχή και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει και άλλα σημαντικά στα επόμενα χρόνια…»

-την Εθνική Ελλάδος: «Δεν θέλω να μειώσω κανένα αλλά η δική μου γνώμη είναι πως μετά το 2004 δεν ξαναβγήκε αντίστοιχη φουρνιά ποδοσφαιριστών».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*