Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μπαρτζώκας: «Κάναμε όλα τα σημαντικά που πρέπει να γίνονται στο μπάσκετ»

Μπαρτζώκας: «Κάναμε όλα τα σημαντικά που πρέπει να γίνονται στο μπάσκετ»

Το γεγονός ότι οι παίκτες του έκαναν σωστά όλα τα βασικά του μπάσκετ υπερτόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, υπογραμμίζοντας ότι αυτό το στοιχείο ήταν που κάλυψε και την αστοχία από το τρίποντο.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε ειδικά στον Χασάν Μάρτιν, λέγοντας ότι δεν ανησυχεί για την κατάστασή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα, τους παίκτες και τους φιλάθλους για την πρώτη νίκη. Πάντα το πρώτο ματς είναι δύσκολο, ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου, έχεις μεγάλη πίεση. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που μας νίκησε δυο φορές πέρσι, ήμασταν σταθεροί αμυντικά και εκτελέσαμε το πλάνο του αγώνα όπως έπρεπε. Τα γκαρντ μας είχαν 13 αμυντικά ριμπάουντ, ήταν ένα σημείο που είχαμε τονίσει πριν το ματς. Παρά το ότι δεν σουτάραμε καλά στο τρίποντο, κερδίσαμε εύκολα γιατί κλέψαμε μπάλες, είχαμε ασίστ και κάναμε όλα τα σημαντικά που πρέπει να κάνεις στο μπάσκετ…».

«Η δουλειά μας είναι να βλέπουμε τι γίνεται και στις δυο πλευρές. Η άμυνα είναι πάντα σημαντική. Σήμερα δεχτήκαμε 50 πόντους. Η Μπασκόνια ήταν επίσης σε κακή μέρα, έχασε σουτ και φάσεις στο ζωγραφιστό. Παίξαμε με επαφές στην άμυνα, έχουμε επιθετικό ταλέντο, μπορούμε να σκοράρουμε αν είμαστε συνεπείς. Πλέον παίζουμε στις 16:30 την Κυριακή, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχουμε ούτε μια μέρα να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να μην πιέσουμε κάποιον παίκτη, μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής, ώστε να είμαστε φρέσκοι την Κυριακή…».

Για την κατάσταση του Χασάν Μάρτιν, είπε: «Γενικώς, ο Μάρτιν δεν έχει χάσει καμία προπόνηση από τότε που αρχίσαμε προετοιμασία, γενικά δεν ανησυχώ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*