Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπέος: «Έχω δώσει τον λόγο μου για Δουβίκα στον ΠΑΟΚ»

Μπέος: «Έχω δώσει τον λόγο μου για Δουβίκα στον ΠΑΟΚ»

Το ισχυρότατο πλεονέκτημα που έχει ο ΠΑΟΚ στο θέμα της απόκτησης του Τάσου Δουβίκα ξεκαθάρισε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου παραδέχθηκε ότι έχει δεσμευτεί στον «δικέφαλο του Βορρά» για την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού και μόνο αν προκύψει ενδιαφέρον από ξένη ομάδα μπορεί ν’ αλλάξουν τα δεδομένα.

«Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη. Διαπραγματεύομαι για τον Δουβίκα. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στον «Libero». Και συνέχισε:

«Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50-50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να έχει υγεία και το μυαλό του να μείνει συγκεντρωμένο».

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να αναμειγνύεται με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ, ο Μπέος απάντησε:

«Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στον δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*