Home / Βόλεϊ / Μιτσέλι: «Όλα κρίθηκαν στο πρώτο σετ»

Μιτσέλι: «Όλα κρίθηκαν στο πρώτο σετ»

Ο Λορέντζο Μιτσέλι τόνισε πως οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν είχαν συγκέντρωση και ενέργεια στην επίθεση κόντρα στην Ταργκοβίστε, ενώ σε κάποια σημεία διαπίστωσε πρόβλημα στην υποδοχή κι έλλειψη καθαρού μυαλού.

Αναλυτικά: «Κομβικό το πρώτο σετ, όλο το ματς ήταν αυτό το σημείο. Είχαμε την ευκαιρία να το κατακτήσουμε, ακόμα και στο 24-22 και στο 24-23 και, στη συνέχεια, όμως δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, μας επηρέασε, μετά δεν είχαμε την ίδια δύναμη και ενέργεια στην επίθεση, είχαμε και κάποια θέματα στην υποδοχή στο δεύτερο σετ. Στο πρώτο σετ, έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος και να το κατακτούσαμε».

H Mαρία Γενιτσαρίδη είπε πως: «Το πρώτο σετ έπρεπε να το είχαμε… κλείσει. Βρισκόμασταν στο 24-21, δεν έγινε, όμως, αυτό. Η ψυχολογία μας θα ήταν αλλιώς, αν το παίρναμε. Το παλέψαμε πιστεύω, όλες οι αθλήτριες χρησιμοποιήθηκαν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μου αφήνει μια “γλυκιά” ανάμνηση η ευρωπαϊκή μας πορεία, όμως ήθελα πολύ την πρόκριση στα ημιτελικά. Συνεχίζουμε. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα του συλλόγου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*