Home / Βόλεϊ / Μιτσέλι: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις»

Μιτσέλι: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις»

Ο Λορέντσο Μιτσέλι τόνισε πως αισθάνεται απογοητευμένος με την ήττα του Ολυμπιακού από την Ταργκοβίστε, θεωρεί πως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα για τις δύο ομάδες και ζήτησε καλύτερη επιθετική συμπεριφορά στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, γιατί, ενώ είχαμε την ευκαιρία και μετά μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το ένστικτό μας να τους… τελειώσουμε, δεν έγινε. Ήμασταν έτοιμοι να φτάσουμε σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά τελικά πήραμε το ελάχιστο. Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι και με καθαρό μυαλό όταν η μπάλα… καίει και το ματς είναι στο πιο κρίσιμο σημείο του.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εμείς δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με αυτό. Αλλά, πρέπει να αρχίζουμε και να ολοκληρώνουμε τις αναμετρήσεις με την ίδια επιθετική συμπεριφορά και επιθυμία».

Μαρία Τσιτσιγιάννη: «Το αποτέλεσμα αυτό μας αφήνει μία ‘γλυκόπικρη’ γεύση, γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, τα δύο σετ μας δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην έδρα μας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Παίζαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πιστεύω το ίδιο θα κάνουμε στο παιχνίδι στην έδρα μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*